Blog

Zo gaan we bij Siewe Makelaars om met Corona
Geplaatst op: 20 maart 2020
De wereld op zijn kop en toch proberen een ´normaal´ leven te leiden. Voelt het voor jou ook zo raar en misschien wel onwerkelijk? Bij Siewe Makelaars blijven we met positieve energie doorwerken, maar dan net even anders!
Lees meer...
Hoe werkt het met biedingen bij de verkoop van een huis?
Geplaatst op: 6 maart 2020
Bij een huis dat goed in de markt ligt, is er veel animo. Zeker nu! Als verkoper wil je er natuurlijk het maximale uithalen. Hoe je dat bereikt?
Lees meer...
NHG Grens gaat omhoog
Geplaatst op: 20 december 2019
Het maximale leenbedrag om voor NHG in aanmerking te komen was 290.000 euro. Per 1 januari 2020 wordt deze grens opgetrokken.
Lees meer...
Siewe is 20 jaar ERA Makelaar
Geplaatst op: 12 november 2019
Wat is het voordeel van ERA makelaar zijn? Deze vraag krijg ik best vaak. Ik leg mensen dan uit dat de kracht hem zit in de factor ‘Samen’!
Lees meer...
De Gooise roots van Siewe
Geplaatst op: 15 juli 2019
Al sinds 1928 is Siewe Makelaars in Bussum en omstreken actief. Jasper is geboren en getogen Bussumer dus voor hem kent het dorp geen geheimen. Als we het hebben over lokale verankering… maar wist je dat met de komst van Erwin de Ruiter nog meer Goois goed aan het team is toegevoegd?
Lees meer...
Aafke koos voor een Siewe aankoopmakelaar
Geplaatst op: 28 juni 2019
Toen Aafke haar huis wilde verkopen en een nieuw huis wilde kopen, ging ze op zoek naar een goede makelaar. Na een kop koffie op het kantoor van Siewe twijfelde ze geen moment. Deze makelaar uit Bussum moest het gaan doen.
Lees meer...
Wij hielpen haar bij het vinden van haar droomhuis
Geplaatst op: 3 juni 2019
Blog van Sanna Helmer
Lees meer...
Van Oudsher
Geplaatst op: 16 januari 2019
Lees meer...