Verhuur eigen huis

Je huis verhuren… dat moet wel goed!

Overweeg je je huis te verhuren? Dan vinden wij snel een huurder die respect voor je eigendom heeft en de huur op tijd betaalt. Dat kunnen wij beloven, omdat we die ervaring hebben.

Marketing

De verhuurmarkt is een op zichzelf staand netwerk van internationale bedrijven en expat-bureaus relocationbureaus. Siewe ERA Makelaars heeft een zeer goed ontwikkelde marketingmethode. Hiermee brengen wij je huis onder de aandacht van de juiste partijen. 

Screening van de huurder

Iedere huurder screenen we uitgebreid, voordat we het huurcontract opstellen. Wij hebben hiervoor gespecialiseerde systemen, waardoor je verzekerd bent van een goede huurder.  

Het juiste contract

Een huurder is door de wet goed beschermd en als verhuurder is dus belangrijk om je goed in te dekken met een passend huurcontract. Dit kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben de juridische en fiscale kennis  in huis en sluiten een contract af met de huurder die past bij jouw verhuurreden en de gewenste termijn. 

Beheer

Het beheer van je huis kun je ook aan Siewe uit handen geven. Zorgeloos verhuren! Wij verzorgen de incasso van de huur, zijn het aanspreekpunt voor de huurder en zorgen ervoor dat lekkages, storingen in de cv-ketel en dergelijke worden verholpen. Dit doen wij samen met een gespecialiseerd bedrijf. 

Wil je meer weten over het verhuren van je eigen huis? Neem contact met ons op!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring