Anno 1928

Zo begon het

In 1928 richtte Theo Siewe ons makelaarskantoor op. Theo werkte vanuit huis. In de jaren dertig verhuisde het gezin naar de Albrechtlaan 26, hoek Rostocklaan 2 in Bussum. Ideaal zo dicht bij Station Naarden Bussum. Klanten kwamen toen per stoomtrein naar het Gooi en werden vervolgens per koets door Theo vervoerd naar de woning die ze wilden bekijken. Later was Theo Siewe één van de eerste autobezitters in de regio en kon hij zelf klanten vervoeren over Gooise zandpaden. Hoe bijzonder is het dat we nog steeds ons kantoor hebben op dezelfde plek. En ook mogen we nog steeds klanten uit Amsterdam ontvangen. Verder is Siewe helemaal van nu!

Jack Siewe nam het stokje over

Jack Siewe ging in 1960 bij het makelaarskantoor van zijn vader werken. Gaandeweg nam hij het stokje over. Jack Siewe was een zeer bekwaam makelaar en een geliefde en actieve Bussummer. Jack Siewe was een aimabel mens waar eerlijkheid hoog in het vaandel stond. Een mooie eigenschap die hij met liefde doorgaf. Nog steeds staat ons kantoor bekend om zijn betrouwbaarheid en daadkracht. Jack Siewe is in 2011 veel te vroeg overleden op 72 jarige leeftijd.

Jasper trad in de voetsporen van zijn vader

In 1994 kwam Jasper Siewe, de zoon van Jack,  bij Siewe Makelaars werken. Na een jarenlange en zeer plezierige samenwerking met zijn vader nam hij het kantoor over en transformeerde het naar één van de modernste en actiefste makelaarskantoren van het Gooi.

Leonard verrijkt het team

Omdat focus en specialisme bijdragen aan kwaliteit, zijn er binnen Siewe twee bedrijfsonderdelen. Siewe Wonen en Siewe Zakelijk. Leonard van Loon is sinds 2001 de directeur van Siewe Zakelijk. Ook Leonard heeft het makelen in zijn genen zitten, want hij stamt net als Jasper uit een echte makelaars- en vastgoedfamilie.

Jasper en Leonard werken samen met hun enthousiaste team aan een mooie toekomst met behoud van alles wat het kantoor de afgelopen jaren zo’n goede naam heeft gegeven.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring