Medewerkers

 • Team Siewe/Wonen

  Het team van Siewe Wonen bestaat uit vier mensen. Jasper Siewe, Erwin de Ruiter, Julie Leussink en Suzanne van de Vijver. Een hecht team dat door de jaren heen goed op elkaar is ingespeeld. Op die manier kunnen we jou ontzorgen en heb je altijd iemand aan de telefoon die van jouw verkoop, aankoop of taxatie weet. Jasper, Erwin, Julie en Suzanne stellen zich graag aan je voor.

  T 035 699 00 44
  E wonen@siewe.nl

 • Jasper Siewe RMT

  makelaar-taxateur

  “De makelaardij is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa richtte Siewe Makelaar op in 1928. Mijn vader trad in zijn voetsporen en ik volgde het voorbeeld van mijn vader. Heel logisch voelde dat. Inmiddels draai ik al meer dan 25 jaar mee en geniet ik nog steeds van het vak. Geen dag of klant is hetzelfde en van een goede aankoop of verkoop krijg ik energie. We hebben een sterk team dat zo goed op elkaar ingespeeld is, dat ik zorgeloos mijn klanten kan ontzorgen.”

  T 035 699 00 44
  M 06-53406372
  E jasper@siewe.nl

 • Erwin de Ruiter

  kandidaat-makelaar i.o.

  De man die altijd lacht. Zo staat Erwin nu al bekend bij zijn collega’s. Erwin is makelaar-taxateur bij Siewe Wonen. En dat doet hij met veel plezier en net even anders dan je misschien gewend bent. Dat komt omdat Erwin niet uit de makelaardij komt. Daarbij was hij jarenlang zelfstandig ondernemer. En dat ondernemerschap zie je terug. Erwin neemt de tijd voor je en gaat op zoek naar wat voor jou belangrijk is. “De aan- en verkoop van een woning gaat vaak gepaard met emotie. Dat geeft mij plezier, motivatie en energie. Mijn managementvaardigheden komen dan vaak goed van pas. Ik doe niet alleen wat mij gevraagd wordt, ik denk graag mee, adviseer en breng partijen bij elkaar. Dat doe ik zonder ieders belangen uit het oog te verliezen.”

  T 035 699 00 44
  M 06-22451496
  E erwin@siewe.nl

 • Marleen de Bondt

  Commercieel binnendienstmedewerker

  Marleen de Bondt is sinds 2019 onderdeel van Siewe Wonen. Ze houdt van de dynamiek in de makelaardij, de afwisseling in de werkzaamheden en het werken in teamverband. En dat zien we terug in haar werkwijze. Marleen steekt de handen uit de mouwen en probeert mee te denken. “Voor ik bij Siewe kwam, werkte ik in het bankwezen, maar ik heb altijd veel  belangstelling gehad voor de makelaardij. Ik ben blij dat Siewe mij deze kans gaf. Ik word uitgedaagd om mezelf te zijn en gewoon de dingen op te pakken. Niet twijfelen maar doen en dat past precies bij mij. Inmiddels zit ik hier een paar maanden en heb het heel erg naar mijn zin.”

  T 035 699 00 44
  E marleen@siewe.nl

 • Suzanne van de Vijver

  Commercieel binnendienstmedewerker

  Dat Suzanne van de Vijver bij ons werkt, is best bijzonder. Want ruim 9 jaar geleden moesten we haar na 1 maand dienstverband laten gaan, omdat de crisis in alle heftigheid losbarstte. Maar toen het na een jaar weer aantrok, wisten we niet hoe snel we haar weer terug moesten vragen. Suzanne is namelijk zeer ervaren, vrolijk en ze geniet van het dynamische makelaarsvak. Dat ze een tikje eigenwijs is, vinden we vooral erg leuk! Je moet met goede argumenten komen om Suzanne te overtuigen, dat houdt ons scherp. “Ik heb ontzettend leuk werk en daarbij vind ik het contact met mijn collega’s en klanten fijn. Geen dag is het zelfde en hectiek en rustige momenten wisselen elkaar af. Gelukkig ben ik geordend en werk ik netjes. Dat brengt rust. Als ik lekker druk ben en goede zaken doe, kijk ik terug op een geslaagde dag. Maar nog leuker vind ik het als mijn klanten tevreden zijn.”

  T 035 699 00 44
  E suzanne@siewe.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring